Kup bilet online
Sprzedaż biletów prowadzona jest w Lombardach Amsterdam przy ul. Lwowskiej 6d i Placu Dworcowym 4 - całodobowo, w siedzibie klubu na Arenie Lublin - od poniedziałku do piątku w godz. 10:00-16:00 oraz w piątek (20.10.) w godz. 10:00-19:00, a także w kasach Areny Lublin - tylko w dniu meczu od godz. 10:00. Bilety online na bilety.motorlublin.eu.
wtorek, 22 grudnia 2015, 13:28

Oświadczenie Zarządu Klubu Motor Lublin SA

MotorZarząd Motor Lublin S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym podjęta została decyzja o dokonaniu zmian w strukturze organizacyjnej Klubu oraz sztabie szkoleniowym pierwszej drużyny.

Z dniem 1 stycznia 2016 r. utworzone zostanie stanowisko Doradcy Zarządu ds. Sportowych, które obejmie Pan Jacek Magiera.

Obowiązki pierwszego trenera przejmie dotychczasowy asystent Pan Tomasz Złomańczuk, obok którego w sztabie szkoleniowym znajdą się następujące osoby:
– II Trener – Pan Grzegorz Komor (również pozostający koordynatorem grup młodzieżowych),
– II Trener – Pan Tomasz Jasik (pozostający jednocześnie trenerem juniorów Motor Lublin S.A.
w Centralnej Lidze Juniorów),
– Trener bramkarzy – Pan Karol Herda,
– Trener przygotowania motorycznego (w chwili obecnej trwają rozmowy z byłym piłkarzem Motoru Lublin Panem Tomaszem Lenartem).

Dokonane przez Klub zmiany wynikają z przeprowadzonej szczegółowej analizy aktualnej sytuacji sportowej drużyny. Mając na uwadze dobro Klubu oraz lubelskiej społeczności piłkarskiej, a także postawiony cel, jakim jest awans do II ligi, Zarząd postanowił przeprowadzić opisane powyżej zmiany w terminie umożliwiającym niezakłócone przygotowanie drużyny do rundy wiosennej rozgrywek.