Kup bilet online
Sprzedaż biletów prowadzona jest w Lombardach Amsterdam przy ul. Lwowskiej 6d i Placu Dworcowym 4 - całodobowo, w siedzibie klubu na Arenie Lublin - od poniedziałku do piątku w godz. 10:00-16:00 oraz w piątek (20.10.) w godz. 10:00-19:00, a także w kasach Areny Lublin - tylko w dniu meczu od godz. 10:00. Bilety online na bilety.motorlublin.eu.
poniedziałek, 30 maja 2016, 17:39

Oświadczenie Klubu Motor Lublin

MotorW imieniu Akcjonariuszy, Zarządu oraz Rady Nadzorczej Klub MOTOR LUBLIN oświadcza, że całkowicie odcina się od wydarzeń, które miały miejsce w dniu 28 maja 2016 r. w okolicach Skaryszewa.

Jest zupełnie niezrozumiałe, że w czasie przeżywania radosnych chwil dla Klubu, gdy na Arenie Lublin oraz podczas meczów wyjazdowych tysiące kibiców Motoru Lublin cieszy się ze zwycięstw swojej drużyny i jej awansu do baraży o II ligę, tworząc wyjątkową w skali kraju atmosferę sportowego święta, grupa osób swoimi działaniami próbuje zniszczyć wizerunek i dorobek Klubu, ogromny wysiłek piłkarzy oraz entuzjazm i radość prawdziwych kibiców Motoru Lublin.

Waldemar Leszcz
Motoru Lublin SA